Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Színház Budapest

kulturális blog

Kezdődnek a fesztiválok

2022. június 09. 10:23 - RottenBiller

Június 9 és 12 között több program is várja a közönséget

pexels-wendy-wei-1190298.jpg

Itt a nyár, itt vannak a fesztiválok. A következő négy napban rengeteg könyvbemutató, zenés, színházi és filmes program közül választhatunk.

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár Június 9 és 12. között a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Itt mutatja be új kötetét többek között Nádas Péter, Terézia Mora, Tolnai Ottó, Szabó T. Anna, Kun Árpád, Fiala Borcsa, Háy János, Dolák-Saly Róbert, Szentesi Éva, Dániel András, Czakó Zsófia, Rényi Ádám és Márton László. A könyvbemutatók mellett irodalmi stand-up est, koncert és filmbemutató is lesz.

 

 

93. Ünnepi Könyvhét a Vörösmarty tér, Duna-korzón, június 9-12. között. Nádas Péter író nyitja meg a könyvhetet, a Vörösmarty téren. 176 könyves pavilonban 182 kiállító könyvei közül válogathatnak majd az érdeklődők. A két színpadon, a Vigadó téren és a Vörösmarty téren reggel 10 és este 8 óra között több mint 60 könyvbemutató beszélgetés lesz.

 

Budapesti Olvasás Flashmobra várják azokat, akiknek fontos az olvasás és akik szívesen felhívják a figyelmet az olvasás fontosságára. A könyvhéten Június 10-én 15:00 órakor a Vörösmarty téren rendezett flashmob tíz perces lesz. Makranczi Zalán vezeti és Polyák Lilla színésznő is elhozza kedvenc könyvét.

A Magyar Mozgóképfesztivál szintén június 9-12. között Veszprémben, Balatonfüreden, Balatonalmádiban kerül megrendezésre. A játszma című film diszbemutatójával kezdődik és négy napon keresztül ünneplik a hazai filmeket. Kilenc helyszínen közel száz magyar filmet láthatnak majd a filmbarátok. A Bereményi kalapja című életrajzi film is itt debütál.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhaz-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr1417852309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása