Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Színház Budapest

kulturális blog

A Nemzeti összetartozás napján jótékonysági előadást tartanak a József Attila Színházban

2022. május 29. 11:08 - RottenBiller

A rászoruló kárpátaljai magyar családok számára

pexels-art_ras-kokorevas-11319521.jpg

A József Attila Színház a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésével jótékonysági előadást tart a rászoruló kárpátaljai magyar családok támogatására június 4-én, a Nemzeti összetartozás napján.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal szervez gyűjtést a kárpátaljai magyar családok megsegítésére a József Attila Színház. Jegyvásárlással és a szeretetszolgálat számlájára történő átutalással lehet a kezdeményezést támogatni.

Az https://adomanyozz.hu/ weboldalon indított online átutalással történő támogatás esetén a közleményben szükséges feltünteni: JASZ

Hunyady Sándor Feketeszárú cseresznye című színművét a Nemzeti összetartozás napján játszák a József Attila Színházban, ahol lehetőség lesz készpénzes felajánlásra is, a Színházban felállított helyszíni adománygyűjtő ponton.

Az ukrajnai háború kitörése óta a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adományokkal segíti a Kárpátalján maradt magyar családokat és az oda menekültként érkező több tízezer ember ellátásához járul hozzá a beregszászi Máltai Szeetetszolgálat.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhaz-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr7717843065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása