Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Színház Budapest

kulturális blog

A színész óriás Sigmund Freudot alakítja majd a filmvásznon

2022. május 23. 14:13 - RottenBiller

Freud’s Last Session című színdarab adaptációjában Anthony Hopkins alakítja majd Freudot

pexels-pixabay-274937.jpg

A pszichoanalízis atyja Sigmund Freud és C.S. Lewis, híres író, aki többek között a Narnia-t írta elképzelt beszélgetéséről szól a Freud’s Last Session című színdarab. A színházi előadásból most Anthony Hopkins főszereplésével készül filmadaptáció.

 

A pszichoanalízis (görög eredetű szakkifejezés) a pszichológiában mélylélektani vizsgálati és kezelési módszer, mely a lelki zavarokat az ún. „tudatalatti okok” feltárásával igyekszik gyógyítani.

 

Mark St. Germain által írt színdarabból készült film forgatókönyvét is ő írja majd. A történet a második világháború előtt játszódik. A két főszereplő számos fontos kérdést beszél meg. A témáik közé tartozik a szerelem, a szexualitás és Isten is. A pszichiáter híres lánya, Anna is megjelenik a beszélgetésben, aki az elhárító mechanizmusok széles skáláját dolgozta ki.

 

A tervek szerint még ebben az évben elkezdődnek a forgatások, amelynek munkálatai Londonban, a film premierjére pedig várhatóan Cannes-ban kerül majd sor. Freudot a színészóriás Anthony Hopkins alakítja, a rendező Matthew Brown lesz.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhaz-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr2217838219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása