Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Színház Budapest

kulturális blog

Egy érdekes színházi kezdeményezés

2022. április 20. 07:27 - RottenBiller

Izgalmas, projektalapú kezdeményezés a PopUp Produkció

szinhaz-budapest-erdekes-szinhazi-kezdemenyezes.jpg

A PopUp produkció színháza elérhető, trend szetter, digitálisdetox program. Missziónk, hogy tartalmaink a te mondandód, kiállítások, kampányok, ügyek alkotóelemei lehessenek. A PopUp lélekmosdatás a Patyolatban egy kegyetlenül empatikus történettel, három önzés titkos párbajáról, szembeúszó szerelemmel.

View this post on Instagram

A post shared by PopUp (@popup.produkcio)

Vígh Anita első drámája a transzgenerációs kudarc anatómiája, ahol mindenki tettes és áldozat. Hány gramm egót cipelünk, és van e idő kidobálni a felesleget? Egy előadás a hétköznapok abszurd rendszeréről, amit mi emberek egymásnak építünk, és ahonnan nincs hová menni, maximum (terápiába és) színházba.

View this post on Instagram

A post shared by PopUp (@popup.produkcio)

Telihay Péter rendezésében a PopUp produkció új darabja A TE ANYÁD súlyos családi traumákat dolgoz fel, az előadást májusban láthatja a budapesti közönség.

View this post on Instagram

A post shared by PopUp (@popup.produkcio)

Bakonyi Alexa a PopUp Produkció alapítója szerint:

"A PopUp Produkció egy izgalmas, projektalapú kezdeményezés, folyamatosan mozgásban van, hiszen nincs sem fix helyszíne, sem állandó társulata. A mobilitás és a diverzitás jegyében találkozni szeretnénk mindazokkal, akik nem ‘életvitelszerűen’ színházba járók. Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni az élményt, egyfajta lelki átmozgató edzés keretein belül használni a tereket és energiákat, és kihozni a fényre, illetve megmutatni a modern színházat"

View this post on Instagram

A post shared by PopUp (@popup.produkcio)

2017-ben azzal a céllal alapították meg, hogy a hagyományos keretekből kilépve "trendszetter, digitálisdetox" programot kínáljanak. A színházi élményt mindenki számára szeretnék elérhetővé tenni. Olyan helyekre, olyan terekbe akarják vinni, ahol korábban nem volt jelen. Rendszer és térfüggetlen színházat csinálnak.

 

�*A TE ANYÁD. PREMIER|| Szalay Bence I Bandor Éva I Balla Eszter I Felcser Máté I Telihay Péer I Alexa Bakonyi I...

Posted by PopUp Produkció on Sunday, April 10, 2022
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhaz-budapest.blog.hu/api/trackback/id/tr5417811929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása